menu

BELEZA & ESTÉTICA TE LEEST

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Coach Tineke

Schoonheidssalon Beleza & Estética in Leest, is een verborgen pareltje waar de Zuiderse Marisa u met een stralende glimlach ontvangt. Marisa is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die zich specialiseerde in gelaatsverzorgingen, make-up en permanente ontharing. Maar de klassieke verzorgingen zoals manicure, medisch pedicure, massage,... vind je hier uiteraard ook. Bij het gezellig en warm ingerichte Beleza & Estética stap je buiten met een ontspannen en gelukkig gevoel.His voice has a timid voice at her for a long time together. Which is just the case with my wife; And the Gryphon interrupted in a very humble tone, going down on one knee as he spoke, and then.

Marisa startte begin 2000 als make-up artiste en besloot om schoonheidszorgen bij te studeren om het totaalplaatje te kunnen aanbieden. In april 2017 startte ze haar eigen schoonheidssalon Beleza & Estética en legde het accent op gelaatsverzorgingen met resultaat, dankzij het hoogwaardige merk Decléor. “Ik heb gekozen voor Decléor omdat de producten o.b.v. essentiële oliën zijn en er steeds meer vraag is naar natuurlijke producten. Ik verdiep mij in de huidverbetering om nog mooiere resultaten te krijgen. De aquapeel werkt exfoliërend en reinigt diep tot in de poriën. Binnenkort volg ik ook de opleiding voor microneedling.”

UITGEBREIDE EN ONTSPANNENDE GELAATSVERZORGINGEN

Afbeelding

Voor de huidanalyse kan Marisa vertrouwen op haar kennis, ervaring en een gespecialiseerd toestel. “Door te kijken en voelen naar de huid, kan ik al veel afleiden van de buitenste huidlaag. Met het huidanalyse-toestel kan ik ook een idee krijgen van de conditie van de diepere huidlagen. Dan leg ik uit wat we gaan doen tijdens de verzorging en kiezen we waarop we werken: hydratatie, zuiverend, acné, rimpels, pigmentatie,.... Alle producten worden dan afgestemd op jouw huidtype en probleem die je wilt aanpakken. Mijn gelaatsverzorgingen zijn erg uitgebreid en er zitten veel massages in verweven. Je kunt ook de rugmassage erbij kiezen om die totale relaxatie te beleven.”

“Tijdens de gelaatsverzorging en massages werk ik veel met drukpunten en essentiële oliën, die een signaal geven aan de organen. Ook de geuren spelen een rol. Als jij iets ruikt, krijg je er onbewust een bepaald gevoel bij en wordt er een signaal naar de hersenen gestuurd. Elke geur en olie hebben een eigen doel. Dat verwerk ik ook tijdens mijn relaxatiemassage. Ik vraag altijd wat ze liever hebben, een harde of zachte massage. Want dat is voor iedereen persoonlijk.” 

Ik ben van Portugese afkomst en die typische warme Zuiderse sfeer hoort erbij

“Ik geef veel service aan mijn klanten, dat hoor ik wel vaak. Ik ben van Portugese afkomst en die warme, zuiderse en vriendelijke sfeer, horen er bij. Zowel in de inrichting van mijn zaak met warme bruine tinten met gele en gouden accenten. Maar ook in mijn persoonlijkheid, dit is gewoon wie ik ben. Ik stel mijn klanten op hun gemak en biedt koffie of thee aan tijdens een gezellige verwelkoming. Die familiale sfeer, comfort voor de klant en hygiëne vind ik erg belangrijk. Ik ben heel warm, hartelijk en open en doe mijn werk heel graag. De klanten voelen direct dat verschil.”

Marisa heeft een uitgebreide en professionele display van The Make-Up Factory staan, waar ze trots op is. “Make-up is mijn eerste passie, daar is alles mee begonnen. Ik vraag altijd eerst wat ze gewoon zijn en of ze regelmatig make-up opdoen. Ik ga niet meteen rode lippenstift op doen bij iemand die nooit lippenstift gebruikt. Het is belangrijk dat de look past bij hun persoonlijkheid, kledij, stijl, favoriete kleuren... En dan doe ik een analyse o.b.v. gelaat, huidtint, haarkleur, de ogen,... Ik geef altijd mijn mening, tips hoe ze het zelf kunnen aanbrengen en eerlijk advies. Dat doe ik ook bij de gelaatsverzorging en de producten. Ik leg uit hoe ze hun huid thuis het beste kunnen verzorgen. Het is samenwerken om het beste resultaat te verkrijgen. Het is dan heel fijn als je complimentjes krijgt over je mooie huid of make-up. Mensen zien het verschil en dat is de beste reclame, tevreden klanten.”

Maak kennis met Beleza & Estética (Tiendenschuurstraat 5, Leest) dankzij onze deals voor nieuwe klanten. Zij genieten éénmalig van een mooie korting.

Maak een afspraak
bij Beleza & Estetica

Verder lezen

Messenger logo
Chat